ТВОРИ ФУЛТОНА ШІНА

УКРАЇНСЬКОЮ МОВОЮ

ТВОЄ ЖИТТЯ ВАРТУЄ, ЩОБ ЙОГО ПРОЖИТИ

До книги увійшли духовні науки американського єпископа Фултона Дж. Шіна, переведені з формату аудіозаписів популярних радіо­передач у друковане слово Джоном Холлінгсталом. Головне прагнення автора, що виглядає радше як жевріюча надія, – наблизити до Бога хоча б одну душу. З цією християнською енциклопедією, яка вчить вірою відповідати на потреби і виклики життя, можна долати всі випробовування долі. Адже вона пропонує практичне вирішення проблем, у яких загрузло людство. Кожен, хто невідступно слідує за роздумами автора, розпізнає в них його найбільшу надію – наблизити до Бога хоча б одну душу.

Видавництво "МІСІОНЕР", 2016

Марія - перша любов світу

Фултон Шін подає нам цікаві роздуми про Марію, Матір Божу, Жінку, яка полюбила світ (людство) і яку світ полюбив як свою заступницю і небесну покровительку. Вона, убога та чиста дівчина з Назарету, досконало послушна Божій волі, прийняла досить важливу роль у історії спасіння – вона привела у світ Спасителя і світ повернула назад до єдності з Ним.

Марія могутня заступниця учнів Христа, Її Сина. Вона завжди поруч, коли ми в небезпеці гріха та нападів лукавого. Вона стала і нашою Матір’ю під хрестом свого розп’ятого Сина. Через цю книгу зможемо краще пізнати Її, нашу Матір і Царицю, зрости в любові до Неї, прийняти Її материнську любов і ласку.

Видавництво "МІСІОНЕР", 2021

Життя Христа

З багатьох творів, які вийшли з-під пера Шіна, цей є найбільш популярним і найбільш впливовим. Найпомітнішою рисою є здатність автора виявити драматичні якості, притаманні якійсь події. Це стосується усієї книги, але особливо таких сцен, як спокуси в пустелі, розмова з самарянкою і, передусім, в його описові Страстей. Автор описує усе життя Спасителя. Подібно як перші євангелисти, Шін виклав на папері плоди багаторічної катехизації, роздумів і проповідувань слова Божого. На відміну від багатьох типових описів життя Христа, його книга більш наголошує на духовній, повчальній інтерпретації, ніж на більш точному, науковому викладі Писання, що не є основним. Читач, ознайомившись з цією книгою, буде мати глибший погляд на значення християнського життя. Уся чарівність стилю, ширина бачення, глибина духовності, які звичайно асоціюються з працями єпископа Шіна, можна знайти тут у всій своїй повноті. Ми настійно рекомендуємо цю книгу усім читачам. Миряни, ченці та священики – усі знайдуть її багатим джерелом відомостей для приватних роздумів і духовного читання.

Видавництво "МІСІОНЕР", 2019

Лицарі Колумба домовилися з Видавництвом "МІСІОНЕР" Отців Василіян про спеціальні знижки на ці книги для відвідувачів нашого сайту.

Мінімальна знижка 25% від ціни на веб сайті видавництва. Додаткові знижки для священників, монахів, монахинь та семінаристів.